0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 342 2809
Breedte
  1. 1000 mm
  2. 1200 mm
  3. 1400 mm
  4. 1600 mm
  5. 350-400 mm
  6. 600 mm
  7. 800 mm
Serie
  1. Riho Broni

Riho badmeubel Broni

Over Riho badmeubel Broni

Riho Broni badkamermeubel heeft een strakke en moderne uitstraling. Dit komt door de dun ogende wastafels (48cm diep) en wastafelonderkasten voorzien van een lange strakke matte aluminium handgreep. Een aantal wastafels zijn met aflegvlak. De badmeubelsets van 120cm en 160cm zijn te verkrijgen met 2 of 4 wastafel laden. Bij de versie met 4 wastafelladen worden twee onderkasten van 60cm of 80cm toegepast. De lades hebben geen uitsparing nodig, dankzij de plaatsbesparende sifon.

Bij de Riho Broni badmeubel serie passen diverse badkamerspiegels en spiegelkasten. Het badmeubelassortiment bevat ook lage badkamerkasten, middelhoge en hoge badkamerkasten voorzien van soft-closing deursluiting. Er kan tevens een toevoegbare lade-indeling worden toegepast.

Naast de wastafelonderbouwkasten en wastafelbladen is er nog een ruime keus aan bijpassende badkamerkasten, badkamerspiegels, spiegelkasten en andere accessoires te bestellen.

Van welk materiaal worden de meeste Badkamermeubelen gemaakt?

De Badkamermeubelen van Alke en Riho worden gemaakt van een MDF materiaal, massief hout of spaanplaat. Dit materiaal wordt verder behandeld met een kunstof folie voor de kleur, of wordt gelakt in een bepaalde kleur. Hierdoor ontstaan ook de prijsverschillen, Spaanplaat is het goedkoopste materiaal waarvan een Badkamermeubel is gemaakt. Dit komt dan ook weer tot uitdrukking in de verkoopprijs.

Op een badkamermeubel wordt meestal een wastafelblad gelegd. Dit wastafelblad kan van keramiek zijn maar ook van een composietmateriaal of hardsteen. Sommige Badkamermeubelen hebben een houten wasdtafelblad waarop dan weer een keramische waskom gezet kan worden. Badmeubels zijn leverbaar in diverse kleuren en houtsoorten. Het Badmeubel is te kiezen in een kleur of stijl die bij de inrichting en stijl van uw badkamer past

Er is keuze uit een enkele waskom of uit een dubbele waskom op het badkamermeubel. De dubbele badkamermeubels zijn voorzien van 2 waskommen. In een situatie waar tegelijkertijd door twee personen gebruik gemaakt wordt van de wastafel kan dit een uitkomst zijn.

Op een dubbel Badkamermeubel worden dan twee wastafelkranen geplaats. Deze kunnen geplaatst worden op de wastafel zelf, achter de opzet waskom op het wastafelblad of als muur kraan boven de wastafel.
Uiteraard beschikken de Badmeubels van Bad-winkel.nl over bijpassende spiegels of spiegelkasten. Spiegels en spiegelkasten kunnen worden voorzien van spiegelverlichting in halogeen of met LED-verlichting.

Bij elke Badmeubel serie zijn ook bijpassende hoge kast en half hoge kasten verkrijgbaar. Dit uiteraard in dezelfde kleur en stijl als het gekozen Badmeubel. Een badkamerkast bied nog meer opbergruimte in de badkamer. Alles netjes opgeborgen achter de kastdeur.

Kan ik het Badkamermeubel ook online bestellen?

Online uw Badkamermeubel bestellen is heel gewoon geworden. Daar waar men vroeger veel badkamer showrooms moest bezoeken voor informatie, zien we tegenwoordig dat heel veel informatie via het internet van de verschillende Badkamermeubel fabrikanten verkrijgbaar is. Bad-winkel.nl probeert zo duidelijk mogelijk en zo uitgebreid mogelijk informatie over badkamermeubelen op haar website te zetten en probeert het bestellen online zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl