0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 508 2550
Breedte
  1. 1000 mm
  2. 1200 mm
  3. 1400 mm
  4. 350-400 mm
  5. 600 mm
  6. 800 mm
Serie
  1. Riho Bologna

Riho badmeubel Bologna

        

Over Riho badmeubel Bologna

Het Riho Bologna badkamermeubel is er voor een ieder die eindeloos wil combineren met kleuren en vormen. Dit kan door de toepassing van vele modellen wastafels voor het Bologna badmeubel.

Het wastafelblad van het Riho Bologna badkamermeubel is in diverse maatvoeringen leverbaar. De diepte van het wastafelblad blijft telkens 48cm diep en 8cm dik. 
Een aantal wastafels van dit badmeubel zijn uitgerust met een aflegvlak.

De badkamerkasten hebben een lange strakke matte aluminium handgreep. Bij de badmeubelsets van 120cm kunnen ook 2 wastafelonderkasten van 60cm toegepast worden om 4 laden te verkrijgen. De laden hebben geen uitsparing nodig, dankzij de plaatsbesparende sifon.

Bij de Riho Bologna badmeubel serie passen diverse badkamer spiegels en spiegelkasten. Deze zijn verkrijgbaar zonder verlichting, met ingebouwde of los toevoegbare verlichting. De spiegelkasten zijn leverbaar met draaideuren. Deze deuren zijn aan beide zijden spiegelend.

Badmeubel of Badkamermeubel

Deze term wordt nog wel een door elkaar gebruikt. Is er verschil tussen een Badmeubel of Badkamermeubel ? Deze vraag kan met een simpel nee worden beantwoord. Vroeger werd in een badkamer veelal gekozen voor alleen maar een wastafel.. Tegenwoordig zien we dat de badkamergebruiker steeds vaker kiest voor een Badmeubel of Badkamermeubel. Het bied een enorm opberggemak voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletspullen in de badkamer en de meeste meubelen zijn zeer stijlvol.

Badmeubels zijn er in verschillende stijlen, materialen en merken. Bad-winkel.nl heeft gekozen voor een 4 tal merken Badkamermeubels. Zo verkopen wij de merken Alke, Sphinx, Villeroy en Boch en Riho. Badmeubels van uitstekende kwaliteit en in allerlei kleuren en maten leverbaar.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl