0 item (0)
Winkelen per
Prijs
 • 19 114
Serie
 1. IXI serie
 2. Kosmos serie
 3. Mezzo serie
 4. Modern Art serie
 5. Nemox serie
 6. NexX serie
 7. Thessa serie
 8. Tone chroom Serie
 9. Tone Gold Serie
 10. Wynk Serie
Toepassing
 1. Zeepdispenser
Uitvoering
 1. Wandhangend

Zeepdispensers en shampoo dispensers

Weer schone handen na toiletgebruik of een bezoek aan de badkamer? Plaats een stijlvolle en mooie zeepdispenser bij de wastafel of het fonteinbakje. Zelfs een zeepdispenser in de keuken kan heel praktisch zijn.

Een zeepdispenser gebruik je om je handen mee te wassen. De zeepdispenser kan worden opgehangen aan de wand in de badkamer, keuken of toilet. Er zijn ook los staande zeepdispensers die je op de rand van de wastafel of keukenblad zet.

Voor onder de douche zijn er de shampoo dispensers die je aan de wand kunt bevestigen. Deze shampoo dispensers heb je met 1, 2 of 3 flacons. Voor een ieder zijn eigen geurtje.

Over zeepdispensers en shampoo dispensers 

Wie kent dat niet? Dat geklieder met een stukje zeep om je handen te wassen. Waarom geen zeepdispenser bij de wastafel in de badkamer of het fonteinbakje in het toilet. Zellfs voor onder de douche zijn er speciale shampoo dispensers voor aan de muur met meerdere flacons. De zogenaamde shampoo dispensers met meervaks uitvoering. Ieder gezinslid heeft zo zijn eigen shampoo met zijn favoriete geur.

Veel zeepdispencers zijn geschikt voor vloeibare zeep van alle merken. Zo kan je de zeepsispenser vullen met je eigen voorkeur voor soort zeep en zeepgeur.Een druk op de knop en de juiste hoeveelheid zeep of shampoo wordt gedoseerd op uw hand. Zonder geklieder.

Iedereen zijn eigen zeep of shampoo geurtje.

We krijgen ook wel eens de vraag wat nu het verschil is tussen een zeepdispenser en een zeeppompje. Het antwoord op deze vraag is zeer eenvoudig. Er is geen verschil. Een zeeppomp doet het zelfde als een zeepdispenser, namelijk het doseren van zeep of shampoo op je hand. Voor voordelige zeepdispensers kunt u uitstekend bij ons terecht.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl