0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 29 139
Serie
  1. Basket serie
Toepassing
  1. Douche rekje
  2. Fles en Sponshouder
  3. Zeepbakje
Uitvoering
  1. Wandhangend

Geesa Basket serie

Geesa douchekorfen

Deze zijn al sinds 1885 het handelsmerk van Geesa.


De collectie is echter volledig aangepast aan de moderne eisen van deze tijd op het gebied van functionaliteit en design.
Het materiaal waarvan het is gemaakt bestaat uit massief verchroomd messing. Dit voorkomt roestvorming en corrosie ook voor de langere tijd. Het is niet voor niets dat Geesa 12 jaar garantie geeft op de Geesa Basket douchekorfen.

De Basket serie kent o.a. fles-sponshouders in grote uitvoering. Badkorf in combinatie met een flaconhouder voor flessen shampoo. Draadzeephouders om een stukje zeep op te leggen.

De dubbele douchekorfen, ook wel douche etagéres genoemd, zijn erg handig voor onder de douche. Deze douchekorf hang je over de glazen douchewand.

Over Geesa Badkameraccessoires 

Kwaliteit, design en garantie.

Dat is waar het merk Geesa voor staat. Vandaar dat Geesa maar liefst 12 jaar garantie geeft op haar badkameraccessoires .
De badkameraccessoires van Geesa worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor zijn de Geesa badkameraccessoires jaren lang bestand tegen corrosie. De materiaalkeuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl