0 item (0)
Winkelen per
Prijs
  • 33 159
Vergroting
  1. 3x vergrotend
  2. 5x vergrotend
  3. Niet vergrotend
Soort Verlichting
  1. LED Verlichting
  2. Zonder verlichting
Bevestiging
  1. Muur bevestiging

Badkameraccessoires zonder te boren

Badkameraccessoires zonder te boren van Wenko

Lelijke boor gaten in tegels in de badkamer zijn ongewenst. Met name in een huurhuis waar gaten boren in tegels niet toegestaan isWij hebben de perfecte oplossing voor montage van badkameraccessoires zonder te boren. Of je nu een zeepbakje of een handdoekhaak of toiletrolhouder wil plaatsen kan dit nu zonder gaten te boren in de tegels.

Wij hebben badkameraccessoires die je door middel van een zuignap systeem of een lijmsysteem op praktisch alle ondergronden kan monteren. Zonder dat je daarvoor gaten in de tegels hoeft te boren.

Wenko heeft Vacuum-LOC en Power-Loc badkameraccessoires ontwikkeld die muurvast bevestigd kunnen worden en eventueel later ook weer verwijderd kunnen worden.

Slimme bevestiging zonder boren.

Over Badkameraccessoires zonder te boren 

Badkamer accessoires monteren zonder te boren en geen boorgaten in uw wandtegels? Er zijn badkameraccessoires die je zonder te boren aan de muur bevestigd kunnen worden. Hiervoor bent u geen pluggen en schroeven nodig.

Bad-winkel.nl heeft een ruime collectie badkameraccessoires die door middel van een zuignap of lijmsysteem aan de muur bevestigd worden. U loopt daarbij geen risico meer op kapotte tegels tijdens het gaten boren. Het is een snelle en eenvoudige manier om badkamer accessoires te monteren zonder te boren. Het is een flexibel systeem, waardoor de badkamer accessoires eenvoudig van plaats te verwisselen zijn.

De badkameraccessoires met zuignap is een ideaal systeem, vooral op plaatsen waar in de muur boren verboden is of ongewenst is. Daar bij komt dat de badkamer accessoires muur vast zitten. De badkamer accessoires zonder te boren zijn gemakkelijk op elke ondergrond te plaatsen. Super hechting op elke gladde en zelfs oneffen ondergrond.

Gratis verzending

Vanaf 75.00 euro orderwaarde betaald u geen verzendkosten a € 9.95

Snelle Levering

Meestal de volgende dag in huis

Tevreden klanten

Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor

Vragen of advies nodig?

Bel ons op 0591-635645
Of stuur een mail naar: info@bad-winkel.nl